tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post7045763153658249606..comments2023-09-08T12:57:25.665+02:00Comments on Miss Meisters mat med mera...: Pain au chocolate blanc - LördagsgodisÅsahttp://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-8607799496026326352008-05-16T13:04:00.000+02:002008-05-16T13:04:00.000+02:00nässelblom & choklad - Oh, ja - de var så goda så ...nässelblom & choklad - Oh, ja - de var så goda så goda så goda! Som allt annat handlar det ju om balans men jag märker att jag vräker i mig allt för ofta. Och nu när jag inte äter socker märker jag hur jag faktiskt ätit socker i olika former, mer eller mindre dagligen. <BR/><BR/>Lederna blir bara bättre och bättre med tiden. Måste erkänna att jag är lite rädd för jobb igen då jag inte vet hur kroppen kommer reagera. Jag vill verkligen inte hamna där igen. Försöker blir så bra och stark som möjligt i alla fall.Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-9940966503304489762008-05-12T09:36:00.000+02:002008-05-12T09:36:00.000+02:00Åh, vad härliga de ser ut. Otroligt lyxigt att ha ...Åh, vad härliga de ser ut. Otroligt lyxigt att ha på en brunch. Att vara sockerberoende eller att ha nära till det beteendet är verkligen vanligt. Det är trist att behöva försaka sådant man gillar, men å andra sidan äter du betydligt mer hälsosamt. Det är förhoppningsvis en vinst i det. Men vad jobbigt att ha så pass besvärliga problem med lederna. Tur att du i alla fall hittat några sätt att må bättre.Nässelblom och chokladhttps://www.blogger.com/profile/05506199546741923644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-66646703224214741222008-05-11T23:39:00.000+02:002008-05-11T23:39:00.000+02:00Det där såg riktigt härligt ut!:) Hasselnötskräm h...Det där såg riktigt härligt ut!:) Hasselnötskräm har jag nog aldrig testat, men antar att det finns bland bakgrejerna i affären(?)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-59086323690600571972008-05-11T21:00:00.000+02:002008-05-11T21:00:00.000+02:00Spännande! Här har rabarbern knappt tittat upp men...Spännande! Här har rabarbern knappt tittat upp men den ska passa sig sedan!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-24346149620142029922008-05-10T21:17:00.000+02:002008-05-10T21:17:00.000+02:00daniel - aah! inte svårare än så :) Mina rabarber ...daniel - aah! inte svårare än så :) Mina rabarber är större än någonsin i år och de blev till en paj idag :) Resten ska inte bakas någonting av utan det blir till att göra andra saker som jag kan ge bort. Måste absolut testa att göra rabarberchips. Tack för tipset!Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-46290284433965495812008-05-10T13:37:00.000+02:002008-05-10T13:37:00.000+02:00Härligt det ser ut med dina bakverk. Jag skivar ra...Härligt det ser ut med dina bakverk. Jag skivar rabarber tunt sen har jag dom på ett papper, sen har jag florsocker på och så torkar jag dom i ugnen på 75-80 grader i några timmar. ha det gott mvh DanielDaniel Rooshttps://www.blogger.com/profile/15107660016722336855noreply@blogger.com