tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post1566948281934588025..comments2023-09-08T12:57:25.665+02:00Comments on Miss Meisters mat med mera...: Så mörk är natten...Åsahttp://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-49567734530836426402011-12-14T11:43:23.026+01:002011-12-14T11:43:23.026+01:00Pia - det är absolut inget fel på oss bagare :) Sa...Pia - det är absolut inget fel på oss bagare :) Saffran är känt för att göra allting torrt. Tänkte också göra biscottis (inspirerad av de där vi köpte på Lakritsroten) men det har bara inte funnits tid. Och så var det detta med saffransmacarons, saffranskola och ja, nä. Inte ens tiden har jag längre till mitt förfogande. <br /><br />Alexandra - Jorå, de på bilden var goda men de är bakade en annan dag, på annan plats, till annan person ;) Hoppas du kollade på de ursöta ulltottarna hos Pia som jag länkat till i inlägget. Hon tar underbara bilder på de små liven :) <br /><br />Ann-Louise - haha, men inte skulle jag väl fota och blogga ogoda lussebullar ;) De på bilden var s-u-p-e-r-g-o-d-a. De var bara inte till mig och ligger som sagt i en frys långt borta. Bakade efter exakt samma recept dagen efter och fick heeeelt annat resultat :( <br />Men, jag låtsades som det regnade, hade t o m glömt russin i dem, och krängde bort dem på GU igår ;)<br /><br />Så ni får inga lussebullar av mig imorn i alla fall ;)Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-39027736488620480652011-12-14T11:07:54.062+01:002011-12-14T11:07:54.062+01:00Dina lussebullar ser ju h-e-l-t f-a-n-t-a-s-t-i-s-...Dina lussebullar ser ju h-e-l-t f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a ut! Jag tror inte alls på dig när du skriver att de inte var goda. Helt omöjligt!<br /><br />Glad Lucia och vi ses imorrn!Ann-Louisehttp://lillamatderiven.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-44963410642885097612011-12-13T23:15:40.699+01:002011-12-13T23:15:40.699+01:00Haha, åh, men jag tyckte bilderna blev underbart s...Haha, åh, men jag tyckte bilderna blev underbart söta med små ulliga kompisar på :) Och allt du bakat ser väldigt gott ut, så jag tvivlar på att det inte gick bra <3Alexandra - Kärlek på tallrikhttp://karlekpatallrik.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-67051972486312003772011-12-13T18:23:58.191+01:002011-12-13T18:23:58.191+01:00"saffran" ej "saffrand"... suc..."saffran" ej "saffrand"... suckPia Khttps://www.blogger.com/profile/16519694952785489099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-36647800405013979232011-12-13T18:23:21.904+01:002011-12-13T18:23:21.904+01:00haha, tack för alla fina ord & reklam! och som...haha, tack för alla fina ord & reklam! och som vanligt, alla bilder kan bli liiite (eller mkt) bättre med en liten ulltott:)<br /><br />som av en händelse har jag oxå haft som tradition att baka lussebullar den 12 dec, men i år gjorde jag det förra veckan redan. fast jag har inte ens ätit ngn av dem idag. än.<br /><br />och saffransbiscotti som jag gjorde för ett tag sedan, de blev som små tegelstenar, inte alls så goda som de brukar bli, billigare saffrand = knepiga bakverk? för inte kan det vara fel på oss bagare, inte, nähä...;)<br /><br />åh, toppen, min wf är "scones", perfekt!Pia Khttps://www.blogger.com/profile/16519694952785489099noreply@blogger.com