tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post2213510881374644400..comments2023-09-08T12:57:25.665+02:00Comments on Miss Meisters mat med mera...: BrysselkålsdressingÅsahttp://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-35212595380290190522010-12-24T11:31:12.148+01:002010-12-24T11:31:12.148+01:00Nämen är det sant? Men fy vad tråkigt. Ja rödkål b...Nämen är det sant? Men fy vad tråkigt. Ja rödkål borde ju finnas precis överallt. Även i de mindre butikerna. Det är dessutom en ganska tacksam grönsak som håller ett tag. Om den inte var så nedrans tung och skrymmande skulle jag skicka ett kålhuvud till dig på studs! <br /><br />Jag har mer brysselkål. Tänkte också rosta idag. Och så tar jag lite nötter till och tror det blir någon slags vinägrett med apelsinsmak till.Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-16895755016308184082010-12-21T16:28:49.210+01:002010-12-21T16:28:49.210+01:00Blev så inspirerad av ditt rödkålsrecept att jag t...Blev så inspirerad av ditt rödkålsrecept att jag tänkte köpa rödkål i dag - så fanns det ingen! Är det inte konstigt så här års?<br />Jag älskar brysselkål, men jag rostar den nästan alltid. Väldigt enkelt, men jag ska rota fram receptet så jag inte ger fel uppgifter.<br />Innan jag hittar det, kanske jag försöker mig på ditt recept.<br />Margarethaemhttps://www.blogger.com/profile/01463254055979575950noreply@blogger.com