tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post4637108760653476666..comments2023-09-08T12:57:25.665+02:00Comments on Miss Meisters mat med mera...: Rödkål till lunchÅsahttp://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-66122289008088608762008-03-19T10:28:00.000+01:002008-03-19T10:28:00.000+01:00görel - jag äter ju inte kött och saknar ibland gr...görel - jag äter ju inte kött och saknar ibland grillsmaken och det rökta köttet. Då får man "piffa till" grönsakerna istället. Mesquite funkar utmärkt till pasta och kokta grönsaker också :)Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-74010177048675816712008-03-19T07:46:00.000+01:002008-03-19T07:46:00.000+01:00Mmm, det här der gott ut! Den där Santa Maria-kryd...Mmm, det här der gott ut! Den där Santa Maria-kryddan är en favorit hos oss, men jag har inte använt den i rena grönsaksrätter hittills, men det får jag ju ändra på.görelhttps://www.blogger.com/profile/00852296543607597929noreply@blogger.com