tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post6991605278385679264..comments2023-09-08T12:57:25.665+02:00Comments on Miss Meisters mat med mera...: Lånat recept på Saffranskakor med pinjenötterÅsahttp://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-54226473931903734202010-02-27T08:41:11.257+01:002010-02-27T08:41:11.257+01:00Annika - Jajemän. Jag vägde och mätte allting. När...Annika - Jajemän. Jag vägde och mätte allting. När jag testade andra gången hade jag t o m i lite mer mjöl för att se om det skulle bli skillnad men det blev i stort sett likadant. Sista gången gjorde jag liiite större kakor och de blev nog de bästa men ändå inte som dina. <br /><br />Jag använde Saltå Kvarns vetemjöl. Och som sagt - smaken var det ju verkligen inget fel på!!! :-) En tjej som fick en burk på nyår sa att det nog var det absolut godaste kakorna hon någonsin ätit!Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-1448249905187755152010-02-26T20:47:11.482+01:002010-02-26T20:47:11.482+01:00Tänk att de kan bli så olika. Vägde du mjkölet+ Vi...Tänk att de kan bli så olika. Vägde du mjkölet+ Vilken sorts mjöl man använder kan ju ockjså spela in. Goda är de i varje fall, det håller jag med om! Tror faktiskt att jag har en rulle deg kvar i frysen...?Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.com