tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post7635061176191655698..comments2023-09-08T12:57:25.665+02:00Comments on Miss Meisters mat med mera...: Macarons (att skämmas lite över)Åsahttp://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-12611538787602537322013-03-18T16:04:14.179+01:002013-03-18T16:04:14.179+01:00De där ringarna runtomkring botten på dina macaron...De där ringarna runtomkring botten på dina macaroner är precis så som de ska vara. Macaroner köpte på bagerier och chokladbutiker här i Frankrike ser på pricken ut som dina så du behöver inte skämmas!<br /><br />/Angie i FrankrikeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-91416858982358958382010-09-30T21:02:17.126+02:002010-09-30T21:02:17.126+02:00Pia K - vill du veta en hemlis?
- de är alldeles...Pia K - vill du veta en hemlis? <br /><br />- de är alldeles sega inuti. det är ju riven mandel i och inte bara äggvita och socker. Smörkrämen kan man hoppa över ;-) <br />Äh, jag önskar jag inte gillade sött och fett så vansinnigt mycket. Alla har vi våra laster ;-)Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-62296734352044988272010-09-30T17:45:57.435+02:002010-09-30T17:45:57.435+02:00ser jättefina ut! själv är jag så lång ifrån macar...ser jättefina ut! själv är jag så lång ifrån macaronfan man kan vara, gillar inte alls maräng (om den inte är härligt seg) och avskyr smörkräm. kan inte alls med macaroner mao;) men de är jättesöta att se på förstås! ungefär som cupcakes som inte är min grej heller generellt (för sött och sliskigt, jag vill ha hederliga muffins med frukt utan glasyr jag).Pia Khttps://www.blogger.com/profile/16519694952785489099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-24884125014875687572010-09-29T22:12:17.847+02:002010-09-29T22:12:17.847+02:00Annika - Tack! Ja jo, men jag tänker mest på kante...Annika - Tack! Ja jo, men jag tänker mest på kanten som ligger som en ring runtom och så blev de lite platta. Föreställde mig att de ska vara lite högre och "ringen" ska vara på just höjden istället för utanför. Men, träning ger färdighet :-) De smakade gott och var bra konsistens :-)Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-87563659953162413342010-09-29T21:18:34.347+02:002010-09-29T21:18:34.347+02:00Jag tycker de är fina, och att det var ett fantast...Jag tycker de är fina, och att det var ett fantastiskt lyckat första försök! Själv har jag ännu inte vågat mig på att pröva...Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-26705433126292226922010-09-28T22:13:34.208+02:002010-09-28T22:13:34.208+02:00Anne - gamla hur då? Jag bakade ju kaka förra helg...Anne - gamla hur då? Jag bakade ju kaka förra helgen och sparade 3 äggvitor i en kopp (i kylen) i 4 eller 5 dagar. Kanske var de fööör gamla :/ Tog fram ur kylen ett tag innan jag skulle baka. Hur som helst blev de väldigt goda ändå och det är huvudsaken :-) <br /><br />(första citronkakan blev förresten för torr och nästa försök blev platt som en pannkaka. I helgen blir det väl till att handla fler ägg ;-) kan jag tro)Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-2181240433602093252010-09-28T09:19:19.383+02:002010-09-28T09:19:19.383+02:00Mm, sådär blir mina också ibland, de senaste gånge...Mm, sådär blir mina också ibland, de senaste gångerna faktiskt. Jag tror att det har varit när jag inte haft tillräckligt gamla äggvitor, de mår bättre av att få avdunsta lite mer. Smeten blir lite för lös, och höjer sig inte lika bra. Nåt sånt. Men herregud, de är jättefina ändå!! :)Annehttps://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.com