tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post8517600836152235174..comments2023-09-08T12:57:25.665+02:00Comments on Miss Meisters mat med mera...: Ugnsrostad blomkål och rödbeta med pepparrot- och bönmosÅsahttp://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-8583719874685152162015-02-11T07:05:04.873+01:002015-02-11T07:05:04.873+01:00Karin - Visst är bönor så himla bra bas till mos! ...Karin - Visst är bönor så himla bra bas till mos! Blandat med kokta grönsaker (blomkål/rotselleri/kålrot m.m.) behövs inte så mycket olja i heller. Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915932938113968450.post-56147108318964970692015-02-01T17:13:54.785+01:002015-02-01T17:13:54.785+01:00Vi har fått lite pippi här hemma på allt mos som i...Vi har fått lite pippi här hemma på allt mos som inte har med potatis att göra, har t.ex lagat ofantliga mängder kikärtsmos med broccoli...men bönmos med pepparrot låter jättegott, det ska jag testa till fiskbiffar!karin - trattoriahttp://www.trattoria.nunoreply@blogger.com