söndag 25 maj 2014

Stanna tiden!

Tiden springer mig förbi hela tiden. Får inte fatt i den. Elva dagar utan blogginlägg, jag som hade storartade planer för bloggen i år.
Ser mörkt ut just nu, trots alla tankar, funderingar och viktiga saker att skriva om hopar sig i huvudet, bland utkasten och inte minst i anteckningar och pärmen som nu sväller över av källmaterial.
Önskar varje vecka hade en extra dag, utan alla övriga livsmåsten, då en fick lugn och ro att ägna sig åt kontemplation och bloggande. Och kanske lite pulande i jorden.

Önskar er en skön söndag

* * *

3 kommentarer:

Kristiina sa...

Hoppas du får en skön söndag trots grillångorna mm. !!! :)

Nässelblom och choklad sa...

Känner igen mig fullständigt i detta…. Jag lyckas inte heller få fatt i tiden. Det blir en ond cirkel med allt man ligger back på. Fast jämfört med mig är du verkligen aktiv och flitig på bloggen! Fin bild! Önskar dig en bra vecka med mycket "flow" så att du kommer i kapp den där gäckande tiden lite grann. Kram Eva

Åsa sa...

Kristiina - Tack! Det blev en bra dag till slut.

Nässelblom och choklad - Tack! Ja du Eva, det gick sådär med flowet.
Så fort en liten tidslucka dyker upp tar tröttheten över och inget vettigt blir gjort. Försöker beta av gamla "att-göra-saker" för att kunna släppa tankarna på det och inte ha tusen saker igång samtidigt. Men på något märkligt sätt dyker det hela tiden upp nya grejer så summan är konstant i alla fall.

Ja, ja, mulen lördag idag med intention att vara praktisk och röja undan. Har jag tur kanske det blir några rader i en bok innan sovdags :)
Kram!!

Related Posts with Thumbnails