torsdag 2 juni 2016

Smoothie till att börja dagen med

Vissa morgnar är liiite bättre än andra. Med en så här liten kärna och så mycket fint avokadokött kan det inte bli annat än en god frukostsmoothie.
Det är nu en del år sedan jag började använda just avokado i mina smoothiesar. Eftersom banan lätt blir för sött och nästan lite kvalmigt tycker jag avokado är så mycket godare att använda som bas i en smoothie.
Här hittar ni några varianter på smoothisar jag mixat till under åren. Som vanligt jobbar jag efter devisen "En tager vad en haver". I stort innehåller mina frukostsmoothisar avokado eller banan, bär och/eller frukt, ärtprotein, kokosvatten och/eller hasselnötsmjölk. Under säsong även grönkål och är andan faller på spenat och/eller kryddgrönt. Enklare än så kan det knappast bli.

Smaklig spis!

* * *

2 kommentarer:

Maria sa...

Så bra du uttrycker dig, precis som i text på jobbet...hoppas tomaterna tar sig och blir röda. Då kan du ha dem i någon maträtt som du sen kan blogga om...Återigen, tack för denna tiden, länkar till min blogg, som jag inte skrivit i på väldigt länge och som talar om något som jag inte berättat på jobbet då det i början tog för mkt energi att ens trivas. Annars är det liksom något som är bra att folk vet för vissa dagar är verkligen crap. Kramar från Maria på din forna grannavdelning...

Åsa sa...

Maria - Tack för dina fina ord! Så glad jag blir. Hoppas jag orka skriva och pyssla mer med bloggen igen. Saknar den faktiskt. Och du, röda eller ej tomaterna kommer definitivt få plats här i bloggen!

Har lämnat kommentar i din blogg <3 <3 <3

Related Posts with Thumbnails