torsdag 24 april 2008

Meny i SR P1

TV-rutan svartnade i morse och ingen chans i världen att jag kom ut på nätet. Hrm, vad göra nu då? Efter morgonrutinen blev jag lite avbruten, just i starten för dagens sysslor. Kanske skulle jag försöka mig på en dag utan datorn. Utan Internet. Utan att kolla mail. Utan att blogga och läsa andras bloggar... :/

Phew! Nu funkar allt igen! Jag hade aldrig kunnat föreställa mig blir så beroende av datorn och Internet. Och detta har hänt under en förhållandevis kort tid; endast ett dryga år.
Idag har jag förvisso annat att pyssla med och vill bara tipsa om radio P1:s Meny. Just nu lyssnar jag till Karin Fransson (Måns Rossander och Sven Ekberg också såklart) som jag bara blir så inspirerad av. Tänk, hon pratar så fantastiskt om mat, kryddor och allehanda smaker att jag blir tokhungrig - fast jag nyss ätit! Och har man inte möjlighet att lyssna nu går ju programmet i repris kl 12 i natt eller kl 16 på lördag. Och bäst av allt är ju att man annars kan lyssna när som helst i webbradion :)


Trevligt örongodis!

7 kommentarer:

Nässelblom & choklad sa...

Det är riktigt skrämmande hur beroende man blir! Webbradio är suveränt, även om jag sällan hinner använda mig av möjligheten. Nu har jag gjort ett inlägg om carobkakor. Lite smuliga, men goda tycker alla hemma hos mig i alla fall.

Åsa sa...

nässelblom & choklad - Tack för puffen! :D
Och du, webbradion glömmer jag av hela tiden, fast jag sitter framför datorn. Har oftast på min vanliga radio men egentligen lyssnar jag inte på allt där ändå. Jag får skylla på att det är dåligt ljud i min lilla enkla laptop ;-)

ann-lou sa...

I påskas när jag var nere hos mina föräldrar i Skåne fick vi strömavbrott. Tanken av att klara mig där utan datorn, internet, dvd:n gjorde mig helt kallsvettig... Sån tur var fick vi tillbaks strömmen efter 12h och då kunde jag återgå till mitt mac-beroende liv. :)

Nässelblom & choklad sa...

Trevlig helg till dig Åsa! Kram Eva

Åsa sa...

ann-lou - puh! på 12 timmar hade jag varit mer än kallsvettig! :/ Konstigt nog bara hur fort jag fastnat då jag för bara tre år sedan inte ens ägde en dator!

nässelblom & choklad - Åh, tack! Du med Eva! Kram på dig :)

Kinna sa...

Älskar P1, meny och brukar sätta datorn i köket och lyssna på nätsändingarna.

Åsa sa...

kinna - Härligt! Och lika imponerad blir jag varje gång över hur de får mig att förstå hur de tillagar maten - något vi annars vant oss vid att ta till via TV:n.

Related Posts with Thumbnails