söndag 7 november 2010

Lunchlåda och SM i Jönköping


Då var det dags igen! Idag bär det av till Jönköping och SM i Taekwon-Do. För tre år sedan var första gången vi arrangerade SM för ITF Taekwon-Do (tidigare endast kallat RM) och i år har lotten fallit på Jönköping. Patrik Carlström och hans Jönköping Taekwon-Do är värdar i år. Vi har ett par deltagare från klubben som ska försvara och vinna nya GULD ;-) Kolla reportaget här på lokalteve med Patrik och hans elever (ca 3:04 i i sändningen).
jag fick förfrågan om att vara domare. Skulle då resa till Jkpg redan på lördag, sova på hotell, äta hotellfrukost... men ack, det tillåter inte min ekonomi. Dessutom har jag, trots utbildning, aldrig agerat domare i tävling tidigare. Mest p g a att jag inte har "uniformen" som krävs (vit skjorta, slips, kavaj, särskilda skor osv). Men sen, att vara domare på självaste SM är väl inte att rekommendera som debut för domarrollen :/ Borde testat undre Talent Open som var i Gbg förra helgen. Kanske blir det under Västsvenska cupen istället...


Hur som helst. En heldag på vift kräver noga planering av kalorier och matintag! Även för en hejarklackare som jag ;-) Frukost i bilen (Mkt kaffe och fullmatade skivor!). Frukt. Ev en kall rätt i låda, förmodligen med pasta som grund och lite kikärtor, samt nötter- och torkad fruktbandning och vattenflaska. Bäst att ladda med lite av varje för av erfarenhet vet jag att det är lätt hänt att fastna inne i idrottshallen hela dagen. Händer ju grejer hela tiden. Mönster, specialtekniker och sen sparring... Oj oj oj, undrar ibland hur det skulle varit om jag vart svart redan då det begav sig...? Borde får guld i dagdrömmeri ;-)


Matlådan på bilden ovan är från en solig och varm sommardag för över två år sedan. Det är betydligt kallare och ruggigare nu men ångan är nog snart upp i hallen då alla ITF Taekwon-Doutövarna slåss om medaljerna!


2 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Det är perfekt att ta med sig egen mat vid sådana tillfällen. Gott och flexibelt! Matlådan från i somras ser god ut, vilket härligt sommarljus det är i bilden.

Åsa sa...

Nässelblom och choklad - ja visst gör sig många foton bättre i solljuset än i novemberregnets mörker.
Gillar matlådor men tycker det är lite tråkigt att värma i mikron varje dag på praktiken. Gott att vara hemma på helgen och servera direkt från stekpannor och kastruller :-)

Related Posts with Thumbnails