torsdag 6 november 2008

Titta vad fint!

Har ni sett vilken fin sådandär-som-jag-inte-vet-vad-det-heter-där-uppe som jag har fått :) Jorå, när man bloggat ett tag, kommenterar och uppdaterar sig på favvisbloggarna hittar man till slut personen bakom. En och annan fullträff och en hel del trevliga prickar där ute i bloggvärlden har jag stött på.
Det finns såklart stunder då funderar över hur det egentligen blev såhär med mitt liv - att jag gått utan lönearbete så länge var ju definitivt inte tanken när jag återvände till universitetet, drog på mig ytterligare 3 år av studielån (och då av den nya varianten - annuitetslånet). Det finns dagar då jag är på vippen att ge upp. Det är liksom inte kul längre. Och att dessutom bli av med cykeln på kuppen - det är bara f ö r mycket!

Men - till syvende och sist - så finns det nog allt en mening med precis allting. Det finns hopp om livet. Det finns snälla, trevliga och omtänksamma människor där ute. Känns emellanåt som jag kommit en liten bit på vägen med min intoning till livet. Det ska nog gå vägen till slut. Det gäller bara att inte tappa tålamodet :\
Tror faktiskt inte jag börjat blogga om jag inte varit arbetslös. Och om jag inte börjat blogga så hade jag ju inte hittat Kinna som visade sig vara en riktig fullträff. Tack för hjälpen!

Chokladblomma som tyvärr inte går att äta ;-)

4 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Jättesnyggt blev det! Jag har en äldre version av blogger som jag inte vill uppdatera, har försökt lägga in bild där utan att det fungerar. I den nya versionen är det enkelt, men där är det andra funktioner som jag tycker verkar krångligare - därför har jag inte bytt. Din sida blev väldigt fin och chokladblomman är osannolikt vacker. Var har du hittat en sådan?

Nässelblom och choklad sa...

Jag har utmanat dig i att avslöja sju saker om dig själv. Gör det om du har tid, men det är inget tvång. Jag vet att du har mycket annat att göra just nu.

Åsa sa...

nässelblom & choklad - Åh, men jag fick en "färdig" bild som jag la in. Ingen kodning eller så. Äldre version? Jag har aldrig ändrat heller vad jag vet fast du började ju blogga tidigare så den nya kanske redan fanns när jag började.
Jag har prövat själv med vanliga foton som bara blir superstora och jättekonstigt. Nu fick jag hjälp av Kinna :) Bilden är min men den har egentligen bara tre gräslöksblommor som hon har fixat och trixat med :) Det ska vara möjligt för mig att gå in och ändra lite men jag fattar inte riktigt det där HTML-språket så jag hittar inte exakt var jag kan ändra storleken (skulle ta bord ngn mm i hö kant) eller ta bort kantlinjen.

Kul med utmaningen! Jag lovar att ta mig an den. Sista dagen på en kurs i morgon och då hoppas jag få lite mer tid över :)

Kinna sa...

Åsa ring mig ikväll så fixar vi det sista med koden också så att det blir fint. Sen får du gärna säga till om du vill ha ny bild. Det är ganska lätt att fixa.

PS Nässelblom jag hjälper gärna dig också. Säg bara till.

Related Posts with Thumbnails