måndag 3 september 2007

Cyberkocken

Imorgon bär det iväg till Interfood 07 på Svenska mässan i Göteborg :) Årets tema är eko och schemat är fulltecknat av alla seminarier, föreläsningar, vin- och champagneprovningar och diverse smakprov jag tänkte hinna med. För att inte tala om alla utställare med ekologiska förtecken och inte minst rättivsemärkt. Jag lovar att återkommer med rapport om mässan.

Tills dess finns mycket att kika på då cyberkocken dragit igång igen efter ett litet sommaruppehål. Värdinnan är Deinin på Cloudberry Quark. Det råder projekt tömmaMissMeistersskafferifysochkylinnanhandlanymat hemma hos mig nu så denna omgång har jag inte lagat något och bidrar därför inte med något eller några recept. Det finns dock en hel del där inne i skåpen. Mer än vad man kan ana. Frukt måste jag handla och en och annan färsk grönsak men i övrigt är budgeten extremt tajt så det får bli mer cyberkockande en annan gång. Men det hindrar mig ju som sagt inte att kika in hos exempelvis Görel, Anne, Anna-Eva och Frida som lagat mat så det ryker i helgen. Och rösta på sin favorit kan man ju också alltid göra :)

Smaklig surf!

2 kommentarer:

görel sa...

Det låter jättespännande med matmässa! Berätta gärna sen.
Skafferitömning har den goda bieffekten att man tvingas bli väldigt kreativ. Jag ser fram mot nyskapande rätter i bloggen framöver!

Åsa sa...

Görel - jag ska försöka göra ett par inlägg om mässan så snart som möjligt. Haha, ja kanske blir man allt mer kreativ i köket när man får ta vad man har. Som tur är finns en del kryddor att ta till ;)

Related Posts with Thumbnails