Fortsätt klicka dig runt hos Nejma där du hittar en hel hög med intressanta bilder från hela världen!
onsdag 31 oktober 2007
Ordlös Onsdag
Fortsätt klicka dig runt hos Nejma där du hittar en hel hög med intressanta bilder från hela världen!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
16 kommentarer:
Är det surt, sött, salt, är det ätbart? Eller är det ngt läbbigt? (försökte kommentera innan fast det verkar inte ha funkat, provar igen) Jag gissar på sött och gott!!! My positive thinking.
Jag tänker genast på en mjuk kaka (en muffin, kanske) med chokladströssel. Detta tror jag för jag blev alldeles nyss så himla chokladsugen... man ser det man vill se!! =)
Min första tanke var mask av något slag men det är nog strössel.
Eller något med en massa kryddor i.........
hmm, jag kan inte bestamma mig for om det ar strossel eller nejlikor... tror det ar strossel!
Hmm, vad är det här för smaskigheter??
Dom där strecken liknar "arrak" men i vad DÅ;))
Något i matväg är det väl i alla fall? Det ser inte riktigt ut som strössel tycker jag, de är liksom delade i änden. Nejlikor? Rosmarin?
Jag tycker det ser ut som nejlikor i något slags skum. Hm, knepigt.
Jag tycker allas tolkningar ovan låter trovärdiga. Nu blir jag nyfiken ;)
strössel... nej, nejlikor... nej, strössel... nej... jo, det är strössel, tror jag. ;)
Strössel och glasyr! Absolut. Ser sött och gott ut?
Det är säkert nåt got, men det ser lite halväckligt ut... hälsar en som blev Inernetlös under onsdagen.
Spontant tänkte jag på myror men det beror nog på att vi har dm nästan överallt, såna små rackare. Men vid andra blicken såg det godare ut. Det är definitivt strössel på toppen.
Tacka alla för era kommentarer! Vad kul, men inte trodde jag det skulle vara så svårt att se. (dessutom finns ju etiketten som säger allt ;) gör man oxå bilden större kanske det syns bättre).
Nässelblom & choklad tog steget närmare sanningen och gick från strössel till kryddor. Visst är det nejlikor och man skymtar en kanelstång uppe till hö i bild. Och Delavij var ju klockren som såg dessa nejlikor ligga i skum! Sött och gott är det minsann och den ska drickas varm om sisådär 6-7 veckor :)
Bilden visar en ca 7 timmar gammal GLÖGG som just kommit igång att jäsa och bubbla. Hade det varit ljud med skulle ni hört att den liksom pyser också :)
Men herreje, menar du att etiketten fanns där hela tiden...? Vilka losers vi är! :)
Kan du inte lägga ut receptet på glöggen?
Tänkte först på myror. såg lite småläbbigt ut. Sen såg jag etiketten och tänkte att här är något som jäser och en fotograf som är ambitiös och gör sin egen glögg. Coolt!
Skicka en kommentar