torsdag 1 november 2007

Breakfast at Åsa'sJorå, fast mörkret ligger som ett lock över stan och regnet öser ner sörplar jag emellanåt i mig fruktshakes och smoothies till frukost. Det piggar upp en del och inte minst kan jag behöva lite lättare mat. Förmodligen är det den långa regniga sommaren som fått mig att sakta men säkert öka på midjemåttet en del. Har ju spenderat större delen av sommaren och hösten på en köksstol framför datorn... Annars är det ju så att precis när jag börjar må lite bättre, tränar ordentligt och kroppens alla delar så smått rättar till sig händer det alltid något mindre bra. Det kan vara en förkylning som tvingar mig dra ner på eller helt enkelt avstå från träning liksom även värken i lederna kan göra. Eller så händer ngt privat som får humöret att sjunka vilket för mig innebär mycket tröstätande. Och innan jag vet ordet av det är jag inne i en lite ond cirkel då viktökningen gör att jag får ont i kroppen vilket i sin tur hindrar mig att träna ordentligt vilket leder till att jag går upp... ja, ni märker vilket ekorrhjul jag ofta springer omkring i ;)

Provivas senaste tillskott i familjen är denna KRAV-märkta med smak av päron och kiwi. Riktigt god och funkar alldeles utmärkt i en smoothie. Och det är precis vad denna innehåller plus en avocado och en kiwi. En härlig och frisk smak för en bra start på dagen :)


Smaklig shake!

4 kommentarer:

Christina W sa...

Kan inte påminna mig att jag varit här tidigare....intressant sida. Kul att hitta hit.

Lisa sa...

Visst är den gooood! Jag har just upptäckt den.

Nässelblom & choklad sa...

Jag har också upptäckt det där med träningen - just när man kommit igång och börjar tycka att det är kul, händer något så att man kommer av sig. typiskt, men det är bara att ta nya tag. I måndags tränade jag för första gången sen i juni. Men på sommaren är det härligare att vara ute och promenera, simma och cykla. Så jag har inte varit helt stilla.

Åsa sa...

christina w - Välkommen hit! Hoppas du tittar in igen :)

lisa - fick ett första smakprov på Interfood 07 i Göteborg och blev fast ;)

nässelblom&choklad - konstigt att jag alltid blir sugen på choklad när jag skriver ditt "namn" ;) Ja, det är bara att ta nya tag! Verkar bara som att ju mer man tränar desto mer krävs för att så att säga hålla formen ;) Gillar oxå att röra mig utomhus och cyklar t.o.m. året runt.

Related Posts with Thumbnails