tisdag 2 mars 2010

Studio Tour - Hollywood

Visst är det konstigt hur saker på film ser helt annorlunda ut i verkligheten. Säkert känner ni igen er från denna välkända gata. Äntligen syns den i rutan igen i alla fall :-)


Eller? Njae, kanske inte. Men ni som kollar Desperate Housewives känner bergis igen er här på Wisteria Lane. Men visst ser det väl lite slitet och nedgånget ut. Wisteria Lane är ett set för tv-serien om de desperata hemmafruarna, uppbyggt på Universal Studios Hollywood, Los Angeles. Först är det Gabrielle Solis hus, och så Susan Mayers - eller? och sen, nä, jag vet inte vem som bor i vilket hus. Kanske Lynette Scavo i första gröna och Bree Hodge i andra? Äh, så mycket för alla foton ;-)

I maj förra året var jag på rundtur där och besvikelserna många. Mycket gammal rekvisita och väldigt nedgånget. Förutom ett set från Hajen (haha, det är sååå pluttigt och hajen riktigt plastig! - men fick ingen bra bild därifrån. Det skvätte och gick så fort, sen var vi plötsligt förbi hajen och påväg mot nästa explosion) Psycho (kolla här om ni känner igen motellet där mordet skedde...) och exploderande bilar från The Fast and the Furious. Där fanns också en stor vägg. Mitt ute på ett stort fält. Hrm. Tydligen en bra bakgrundsvägg som har fått "spela" både himmel och hav.

Well well, been there, done that! ;-)

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails