torsdag 7 oktober 2010

kakbokstavslek


Denna dag var tänkt att vara fylld med jobbletande och ansökningsskrivande och träning mitt på dagen och brödbak. Men ack. Den började med det tyngsta huvudet, påminde lite om baksmälla, och sen var det redan eftermiddag. Sitter fortfarande i mjukiskläder, brände lunch/middagen (har jag berättat att jag inte har någon fläkt?) och nä, inspirationen dröjer idag verkar det som.
Den enda ansökan jag fått ihop idag är den på bilden ovan. Vad tror ni? Skulle den inte vara tillräckligt kreativ och "stå ut i mängden"? Känns som det lika gärna kan kvitta nu. Är så urbota trött på att söka jobb och funderar seriöst på att testa den...

(fattas ett G i första ordet och två G i sista)

Om man dessutom sitter med salva alternativt lapp för ögat, kan man ju alltid pyssla med dessa små Bragobokstäver. Vet inte om jag redan ätit upp G:na eller om de helt enkelt inte fanns med i paketet. Det var iaf ovanligt många Å:n och Ä:n. Asken jag köpte är döpt till "Hur funkar allt?" och kanske finns det andra bokstäver i de två andra askarna. Någon som vet?

"Brago Bokstavskex passar utmärkt för dig som tycker om att leka och som inte alltid vill ta livet på dess fulla allvar."
Ja, de funkade bra som tröst efter ögonskrapningen i alla fall och idag till kaffet. Snart dags att ta tag i allvaret igen.


See ya!

3 kommentarer:

Annika sa...

Kreativt och kul!

Nässelblom och choklad sa...

Haha, det var jättekul sådär. Kan vara idé att testa - i alla fall om de söker en kreativ person. Jobbet ser intressant ut. Hoppas att ditt huvud känns bättre och att du får en bra helg. Kram/Eva

Åsa sa...

Annika - Tack! Känns som en ganska arrogant ansökan men alltså, jag vet inte längre hur och vad jag ska skriva i mina ansökningar.

Nässelblom och choklad - Hehe, ja du problemet är väl att det bara är en simpel kontorsassistent de söker och inget kreativt alls. För kreativa jobb har jag ju varken utbildning eller kompetens annars ;-)
Huvudet småtungt och fortfarande salva i ögat. Får minska på dosen nu och resten av vecka så jag hoppas kunna se ordentligt snart igen :-)

Related Posts with Thumbnails