fredag 20 mars 2015

Karins kokbok är äntligen här!

Tror det är Karins andra hälft som fotat
Det känns som inte särskilt längesedan. Vid närmare eftertanke är det över sju månader sedan vi hälsade på hemma hos allas vår Karin. I Mollösund på Orust. Då var det fortfarande sommar och sol och vi hade en superhärlig dag tillsammans. Full av mat och minst fotograferande. Jo, så är det när vi matbloggare träffas. Det fotas i parti och minut.
Fotograf här är Karin själv
Vi visste att en kokbok var i görningen och har alla provlagat och provbakat en del recept. Och som vi väntat!
Nu är Karins kök - mat och minnen från Mollösund äntligen här. En helt fantastiskt fin bok. Underbara bilder och alldeles lagom stor. Gillar precis allt med kokbokens format vad gäller papperskvalitet, storlek, tyngd och ja, allt det tekniska. Naturligtvis står själva maten i centrum och det är ju ingen hemlighet att Karin lagar och bakar rackarns god mat. Allt är i och för sig inte vegetariskt men i det här fallet står jag ut med det ;-)

Har du tid och möjlighet så ta tillfället i akt att köp ditt eget ex, signerad! Du får alltså träffa Karin i egen hög person och dessutom få dig några smakprov från kokboken. Imorgon lördag håller nämligen Karin boksläppskalas i Trollhättan. Läs mer och anmäl dig här på fb-eventet.
 
Kan dessvärre inte själv medverka för jag är på resande fot till vad som kommer bli mitt första äventyr i Italien.
Trevlig helg!

* * *

2 kommentarer:

Charlotta Hemert Ljungblad sa...

Åh, glömde ju säga grattis på din födelsedag så här kommer ett försent hejarop: GRATTIS! Kram!

Åsa sa...

Charlotta - Tackar!! Ses snart :-)

Related Posts with Thumbnails