onsdag 30 januari 2008

Ordlös onsdag


Och för alla er som inte är på filmfestivalen så ta en sväng förbi Nejma och kolla in alla härliga bilder från kors och tvärs i världen!


8 kommentarer:

Starka Pippi sa...

..ska du läsa alla dom...fniss..

Marianne sa...

Vad är detta? Är det kataloger över vilka filmer som ska visas?

Cattis sa...

åhå... maken har massor med gamla årgångar av sådana filmfestivalkataloger. Han har deltagit mycket som yngre.
Skulle nog gärna vara där du är nu :-)

kram
Cattis

Åsa sa...

Bio, biogodis, en stund i mörkret,mysigt!!!

Della sa...

Är det filmfestival???

Pumita sa...

Jag önskar verkligen att jag var där!! Tema Mexiko och jag missar det... oförlåtligt!

Boella sa...

Åhh, här är en till som är avundssjuk, men är bunden till händer och fötter av di vackre vackre djurena... hästerne...
Men det är underbart på Göteborgs filmfestival. Var också där när jag kunde när jag var yngre.

Åsa sa...

Det blev verkligen ordlöst för mig i går då jag bara hann titta in lite snabbt hos er. Ska kolla mer idag :) Det är annars mest film på schemat denna veckan för mig.
Jag är absolut ingen sceniast (stavas det så?) eller vidare filmvetare. Går mycket sällan på bio (=dyrt) och hyr nästintill aldriv videos. Tycker därför det är extra kul att för en ganska billig penning (som arbetslös kostar en film 40:- på dagen t o m film som börjar kl 15) kunna se filmer som man kanske aldrig valt annars, som inte heller visas på de vanliga biograferna eller finns att hyra.

starka pippi - njae, men jag har lusläst en i alla fall ;-)

marianne - Japp. Hela programmet med ca 450 filmer :)

cattis - Åh, det har jag inte tänkt på att spara från andra år juh. Vad kul! Man kommer ju inte ihåg allt om filmerna och de flesta visas ju inte på de vanliga biograferna sedan heller.

åsa - ja det är inte helt fel att kura i biostolen kl 10 på förmiddagen, träffa regissören efteråt och få ställa frågor och så vidare.

della - Jajemän! :) Den 31:e i ordningen vad gäller Göteborg i alla fall.

pumita - ja men inte hann jag nypa biljett till megastjärnan (och snyggingen), som visst var i stan förra helgen, Gael García Bernals film "Deficit". De satte t o m in en extra visning av den som även den gick åt i ett nafs. Men som den matbloggare jag är blir det däremot "Bad Habits" eller "malos hábitos" på lördag :)

boella - Kul att du ändå fått vara med ändå. Fått känna stämningen, träffa regissörer, gå på seminarier i anknytning till filmer (särskilt dokumentärer) och se "directors cut" live :) jag passar på nu - man vet ju aldrig när livet slår till och förändrar vardagen.

Related Posts with Thumbnails