söndag 4 oktober 2009

Kanelbullens dag - 4 oktober


Tror nog varenda dag på året är tillägnad någon särskild fråga, sak, konvention, ämne, lag, person osv värd att uppmärksammas. Inte kan man komma ihåg allt och än mindre fira vareviga dag. Men idag på Kanelbullens dag kan man inget annat än fira :) Inte om man är ett kakmonster som jag som gillar att både baka och äta bullar och kakor.

Lite mer om vem som ligger bakom dagens påkomna kanelbullefirande kan ni läsa här. Precis som med så många andra firardagar handlar det såklart om ökad konsumtion. Inte helt otippat ligger Hembakningsrådet bakom dagen i hopp om ökad försäljning av kanelbullens ingredienser.

Lite sent att starta idag, men för framtida inspiration måste ni bara kolla in denna störtsköna sida om bakning som dagen till ära bakat kanelbullar på surdeg!Ha en skön söndag!

2 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Oj så flitig du är. Nu har du verkligen satt fart. Alla dessa dagar som är till för att locka oss att köpa mer är rätt påfrestande. Men just att baka mer hemma, känns som en mer sympatisk uppmaning. Visst passar det perfekt med kanelbulledoft en regnig oktoberdag. Dina ser superfina ut! Ha en skön söndag du med, kram från Eva.

Åsa sa...

Nässelblom och choklad - Hihih, ja jag får passa på medan energin finns. Rätt som det är blir det väl bloggtorka igen ;-)
Bullarna blev supergoda och jag hann norpa ett par på lördagkvällen då de var alldeles nybakade. På söndagen gav jag sedan bort dom till alla som hjälpte till med flytt för en kompis. De fick minsann energi att fortsätta bära och kånka kartonger ett tag till efter fikat :)

Related Posts with Thumbnails