måndag 22 februari 2010

"Det hela beror på den rådande väderleken"


Hahahah, ja ja vad säger man? Jag är iaf glad att jag inte är beroende av kollektivtrafiken nu och inte har några tider att passa. Värre för alla som jobbar, reser och ska på viktiga möten. Att promenera går ju men det beror väl på hur långt det är. Fast det kan bli lite extra träning för benen och rumpan att halka omkring där ute i snön ;-)

För övrigt kan jag bara beklaga att matinläggen sinar här för mig. Har två månaders bilder i kameran och gillar inte mat och recept utan bilder. Försöker skriva inlägg, recept osv för att ha färdigt när jag nu får tillgång till bilderna men ack... något annat fångar hela tiden mitt intresse och stör koncentrationen på Miss Meister's mat. Vad ska jag säga? Det hela beror på den rådande väderleken ;-) Eller så är det helt enkelt så att jag har svårt att hålla fokus i livet nu för tiden.


Happy monday and have a nice week, y'all!

2 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Men du behöver inte skriva om mat, jag gillar att titta in hos dig och få ta del av lite av varje. Du har ju t o m garderat dig genom ditt tillägg med mera. Det rådande vädret kan ha en viss del i det hela hihihi:) Idag är det minus 21 grader hos mig, även jag som gillar snöig vinter tycker att det är för kallt. Jag stannar helst inne i dag, trots att solen skiner. Ha en bra vecka du också!

Åsa sa...

Nässelblom & choklad - Oj! Det var kallt! Hua, då skulle jag också stanna inne! Här har det varit runt minus 17-18 som lägst. I söndags var det -17 men annars var det nog i december och runt nyår sist tror jag. Det har mestadels legat mellan -5 och -10 men det verkar bli plus senare i veckan. Jag bävar för det bruna slasket som blir med all den snö som ny ligger överallt :/

Ja, det var nog inte en helt fel tanke vid bloggnamnspåhittandet :-)

Related Posts with Thumbnails