söndag 8 juni 2008

Grön...


Grön...
Originally uploaded by Miss Meister
Testar att blogga genom flickr. Inte helt lätt må jag säga. Det blir inte riktigt som jag tänkt mig. Att solen skiner ute och klockan tickar på i rasande fart och jag ägnar mig åt detta istället för att koka marmelad, måla, städa, vattna alla de torra ledsna växterna, skriva om mitt cv fyra gånger och göra nya ansökningar... say no more!3 kommentarer:

Åsa sa...

But why???? Vilka konstiga rutor det blir!!!! Jag stänger ner här ett tag nu och ägnar mig åt ngt mer kreativt...

Och förresten, texten under bilden som är så cool med att den är "originaly uploded by..." är borta också. Undrar när jag ska acceptera att jag inte är någon vän med datorer egentligen?

Nässelblom & choklad sa...

Men åsa det är inte krångligt. Jag bloggade alltid genom Flickr tidigare och tycker att det har fungerat smidigt (utan att vara teknikfreak). Men varför blev det rutor? Skumt...

Åsa sa...

nässelblom & choklad - Njae, kanske är det inte så svårt om jag bara använder en bild och inte vill skriva så mycket. Det är tre bilder till i rutorna. Eller ja, om man klickar på dom kommer man till flickrsidan. Men jag vill ju att de ska synas.
Fast det svåra blir väl att jag inte kan ändra färg, typsnitt och storlek på texten... är inte så bra på HTML... Och hur får man bilden i mitten? Jag hittar bara färdiga bloggformat att välja mellan på flickr. Kan ju göra med med inlägget i blogger.
Ja, ja, det väntas regn i veckan så vem vet vad jag kommer lära mig ;-)

Related Posts with Thumbnails