tisdag 10 december 2013

Från blogg till bössa

Nu skriver vi matbloggshistoria. Idag slår Från blogg till bössa upp portarna till sitt första initiativ och bidrar till Musikhjälpen 2013.

Vi är några matglada, smått nördiga, bloggare i Göteborg som då och då slår våra matsäckar ihop och ses över en lång och smakfull kväll. Inte bara bjuder och njuter vi varandras godsaker och sällskap, ibland blixtrar det också till när vi slår våra kloka huvuden ihop. Den ena idén efter den andra ploppar upp. Det är inte utan att vi ibland drabbas av storhetsvansinne och smider planer för den ena matrevolutionen efter den andra.
Senast resulterade det hur som helst i sammanslutningen Från blogg till bössa - matbloggsträff för den goda saken.
Vårt första initiativ är att bidra till Musikhjälpen 2013. Efter en del turer vad gäller tillstånd och annat praktiskt landade det till slut vid en ren och skär penninginsamling till Musikhjälpen.

Till det behöver vi er hjälp!

Vår digitala insamlingsbössa Från blogg till bössa finns här. Väl där är det bara att följa instruktionerna. Har du aldrig tidigare gjort ett så kallat SMS-köp så går det att göra EN gång (innan WyWallet hugger sina kontrolltörstiga tänder i dig). Till höger här i min blogg finns under hela insamlingsperioden länk till bössan. Vem som helst är naturligtvis välkommen att lämna bidrag.
Självklart har vi även ett fb-eventet (var inte rädd för att sprida vidare!) där länkar och uppgifter om Musikhjälpen finns. Insamlingsinitiativet pågår:

Från blogg till bössa 

Från: Tisdag 10 december kl 08:00
Till: lördag 14 december kl 18:00

Som tack för hjälpen är du fri att hämta så mycket inspiration och recept bland våra matbloggar som du bara mäktar med. Kanske hittar du till och med ett och annat som lockar till ett grönare julbord.

Mer om insamlingseventet Musikhjälpen, ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen kommer i veckan samt om årets tema - Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet.

Tack för hjälpen!
***

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails