onsdag 10 april 2013

Spaghetti av svarta bönor - inget för mig

Jag tycker om att testa (vissa) nya produkter som går att hittar bland mathyllorna i butikerna. Inte bara för att de är nya utan det måste vara något som tilltalar mig och något som ingår i min normala kost. Det vill säga att jag i princip aldrig slänger ett öga på brödhyllorna och självklart inte i charken. Jag står sällan och tittar vad som finns på flingor- och müslihyllorna och bland snacksen. Vissa produkter går förstås inte riktigt att undvika då butikerna alltid exponerar nyheter lite här och var på golvet. Där grönsaker, frukt och rotsaker finns tar jag mig däremot alltid tid att titta runt ordentligt för att se om där finns någon knöl eller kålhuvud jag inte prövat tidigare.
 
Så en dag föll det sig inte bättre än att jag klev in i den rätt så nya mataffären Ekorätt på hörnet Allmänna vägen/Kommendörsgatan. Och vad hittade jag väl där om inte spaghetti av svarta bönor. Jag äter gärna glasnudlar, varma som kalla, vilka vanligtvis tillverkas på mjöl av mungbönor så jag var helt enkelt tvungen att smaka även på nyss nämnda produkt. Annars går det nämligen åt en hel del fullkornspasta i Miss Meister's kök så när jag hittar andra likvärdiga produkter blir jag glad. Bland annat som med d svarta risnudlar och andra risnudlar från King Soba jag tidigare bloggat om.
Dessvärre tycker jag dessa var totalt smaklösa och tillintetsägande. Gillar till och med glasnudlar bättre. De har i alla fall lite mer av tuggmotstånd. Alltså de är inte på något vis oätbara eller så. De var helt enkelt väldigt tråkiga för min smak.
Någon som själv har smakat dem?

***

3 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Har inte smakat dessa. Det är så klart bra att minska på mjölätandet, men ibland är det sådan pasta man vill ha. Synd att du inte gillade den här spaghettin så mycket. Jag blir lite nyfiken på att testa den trots allt. Kanske passar de vid vissa tillfällen.

Anonym sa...

Sojabönpastan från samma märke är godare och smakar mer som vanlig pasta.

Åsa sa...

Nässelblom och choklad - Alltså de smakar inte illa eller så utan tyckte mest de vart ganska intetsägande. Med tanke på priset är det väl heller inget jag direkt kastar mig över igen men du måste absolut smaka!

Related Posts with Thumbnails