fredag 1 februari 2013

Bruschetta med sockerärtor och cocktailtomater

Med Charlotta i tankarna,
mitt kortaste blogginlägg ever!
Bruschetta är förmodligen både det snabbaste och det enklaste en kan sno ihop en dag som inte bjuder på särskilt önskvärd matinspiration. Och dessutom förvånansvärt gott. Funkar som förrätt, lunch och till och med middag. Allt beroende på vilka tillbehör som plockas med.

Bilden visas bruschetta med förvällda sockerärtor, dressad med olivolja, balsamico och flingsalt, toppat med några flagor parmesan och färska cocktailtomater. Brödet gnuggades först med vitlök och stektes i olivolja i stekpanna. Det går även att göra i ugnen. Vill du piffa till det lite mer så dela tomaterna i halvor, stek lätt i olivolja och eventuellt tillsammans med vitlök, balsamico. Krydda med flingsalt, svartpeppar och färsk basilika.

Trevlig helg!

***

Ursprung 6 oktober 2012

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken oerhört snygg duk!

Charlotta sa...

Ooooh! Heja. heja!

Related Posts with Thumbnails