torsdag 21 februari 2013

Soppdags

Så kommer här fjärde schemalagda bloggposten och förhoppningsvis mår jag okej efter operationen i måndags. Har inte gjort klart fler inlägg i förväg då jag utgår från att jag ska vara tillbaka hemma igen och återgå till det så kallade normala livet. Om så är fallet återstår att se.
Lyckligtvis äter jag bra mycket mer soppa än vad som syns här i bloggen. Det är bara så att soppan inte sällan får ett beige skimmer över sig och ser inte särskilt aptitlig ut. Som bekant är jag heller ingen hejare på pynt och piff när det kommer till mat så de flesta soppor förblir obloggade. Men inte ska ni behöva stå sopplösa denna torsdag så här kommer tips på en enkel het god lins- och morotssoppa. Första gången jag smakade den så var det Johanna som rört i kastrullerna fast använt Kim's recept som förlaga.
För en helt vegansk soppa kan klicken med rysk yoghurt naturligtvis uteslutas.
Min soppa blev dessvärre inte lika god som Johannas och hör och häpna om hon inte smugit ner två polkabetor i soppan också. Kanske var det helt enkelt dem som gjorde susen? Du får helt enkelt testa och smaka själva!

Får du inte nog med morötter av denna soppa så varför inte baka morotsfrallor att äta till soppan.


Smaklig spis!

***

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails