lördag 23 februari 2013

Praliner och en god bok

Trodde med förskräckelse det var söndag idag när jag vaknade. Hade trots allt för mig det var fredag när jag la mig sist. Insåg hyfsat snabbt det bara är lördag idag men då flög nästa tanke, lätt panikartat, genom huvudet: Jag håller på att missa mitt sedvanliga lördagsdubbelpass av bodypump och cykling! Hur gick det till? Hade jag sovit över klockan?
Men nä. Ingen klocka på ringning. Ingen styrketräning. Ingen cykling. Ingen träning på gym. Det får vänta ett tag till. Är i och för sig okej efter op men blöder som tusan. Orkar bara inte vila längre. Blir alldeles förslappad och än mer trött och seg av att vila, vila, vila. Det fick bli en pinsamt långsam joggingrunda i Slottis istället.

Och nu, efter förberedelser av dagens middag, väntar soffan. Lördagsgodiset består av praliner från Flickorna Kanold (mörk tryffel med rabarber och smultron och en med apelsin samt den klassiska Göteborgskolan med flingsalt på toppen) vilka avnjuts tillsammans med en god bok till dess brysselkålen rostats färdigt i ugnen. Jo, jag äter lördagsgodis f ö r e maten. Ett av vuxenhetens största privilegier ;)


Trevlig helg!

***

1 kommentar:

Kristiina sa...

god bok och praliner..gott fast dt går bra med utan praliner också...

Related Posts with Thumbnails